Kim van der Mast   VvE-Beheer & Administratie

  • "BETROUWBAAR EN PUNCTUEEL"
  • "HULP NODIG?"
  • "VAKKUNDIG"
  • "NAUWKEURIG TOT ACHTER DE KOMMA"
  • "GEORDEND"

Administratie

Ziet u als ZZP-er op tegen de steeds terugkerende administratieve papierwinkel en brengt u uw administratie daarom naar de boekhouder? KvdM Administratie is de goedkopere schakel tussen u en uw boekhouder.

Of houdt u misschien een halve dag vrij per week om uw administratie bij te werken? Ook dan is het goedkoper om zelf te gaan werken en de administratie te laten verzorgen door KvdM Administratie.

Heeft u een personeelslid dat door bijvoorbeeld ziekte afwezig is? U weet als geen ander dat de achterstand in de (financiŽle) administratie dan heel snel op loopt.

KvdM Administratie biedt u als ondernemer de oplossing!

In te lenen voor een vast aantal uren per week of maand of slechts wanneer het nodig is tijdens extra drukke periodes bijvoorbeeld. U heeft direct contact met Kim van der Mast en hoeft geen medewerker in dienst te nemen of hoge bemiddelingskosten te betalen wanneer u tijdelijk iemand inleent bij een uitzendbureau.

Inzetbaar op alle administratieve gebieden:

- FinanciŽle administratie

- Verkoop administratie

- Inkoop administratie

- SecretariŽle werkzaamheden

Benieuwd waar KvdM Administratie u mee van dienst kan zijn? Neem dan contact op en Kim van der Mast zal samen met u naar een passende oplossing voor uw administratie zoeken.

2e tekst.

3e links.

4e rechts.